Çankırı Tuz İstanbul Mağazasından Hizmet Sağlayacak

Çankırı Tuz İstanbul Mağazasından Hizmet Sağlayacak

Çankırı Tuz İstanbul Mağazasından Hizmet Sağlayacak

1 Mart 2019'den itibaren satışa başlayacak Çankırı Tuz, özellikle İstanbul'un gözde ve lider doğal tuz satış ve sipariş sitesi haline gelecektir. Sadece Çankırı Tuz ürünlerini değil sektörde yer alan seçkin Çankırı kaya tuzu ve diğer tuz markalarının ürünlerine de yer verecektir.

1) İstanbul Üzerinden Gönderim!

Çankırı Tuz, Çankırı kaya tuzu çeşitlerinden diğer doğal kristal kaya tuzu çeşitlerine, diğer kaya tuzu çeşitlerinden ise doğal tuz türlerine kadar yeryüzünde ki tüm doğal kristal tuz türlerini İstanbul merkezinden sağlayacaktır.

2) Sadece Çankırı kristal kaya tuzu değil diğer doğal tuz çeşitlerinin de satışı!

Çankırı Tuz, sadece Çankırı tuzu çeşitlerini değil, diğer kristal tuz çeşitlerini de en uygun fiyat seçenekleriyle müşterileriyle buluşturacak. Çankırı tuzu başta olmak üzere Kırşehir tuzu, Nevşehir tuzu, Yozgat tuzu, Kars Kağızman tuzu, himalaya tuzu, doğal deniz tuzu gibi birçok tuz çeşitlerine yer verilecektir. Öte yandan kristal tuz lambası, tuz sabunu, tuz yastığı, ağız ve diş bakım tuzu gibi kaya tuzundan üretile diğer ürünlere de yer verilecek.

3) Çankırı Tuz Lamba'dan tamamen farklı ekip, faklı ticari anlayış

Kristal kaya tuzu ve tuz lambası satışında örnek aldığımız Çankırı Tuz Lamba markası, sadece doğal kristal kaya tuzu çeşitleri ve Çankırı tuz lambası satışı yapmaktadır. İstanbul merkezli gönderim sağlayacak olan Çankırı Tuz, sadece doğal kristal kaya tuzu çeşitleri satmakla kalmayacak ayrıca yeryüzünde bulunan tüm tuz çeşitlerini ve bu tuzlardan üretilen ürünleri doğal haliyle müşterileriyle buluşturacak.

Yayınlanan 2020-02-14 Çankırı Tuzu, Kaya Tuzu 0 1723

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu