Çankırı Tuzu Çeşitleri Kaynağından Sizlere

Çankırı Tuzu Çeşitleri Kaynağından Sizlere

Çankırı Tuzu Çeşitleri Kaynağından Sizlere

Çankırı tuzu başta olmak üzere yeryüzünde yer alan tüm kristal tuz çeşitlerini en uygun fiyatlarla alabileceğiniz Çankırı Tuz, satışını yaptığı tüm tuz ürünleri ve çeşitlerini doğal olarak KAYNAĞINDAN sizlere ulaştırıyor.

Özellikle perakende ve toptan Çankırı tuzu ve toptan kaya tuzu satışında rağbet gören Çankırı Tuz, tüm tuz çeşitlerini ve ürünlerini indirimli fiyatlarla müşterilerine ulaştırıyor.

Sofralık Çankırı kaya tuzu denildiğinde ilk akla gelen siteler arasında yer alan Çankırı Tuz, toz halde ki yemeklik kaya tuzu, granül halde ki sofrada öğütme tuzu, kütle halde ki parça kaya tuzunu ve saf kristal haldeki sole tuzunu rafine edilmeden doğal haliyle sipariş edebilirsiniz.

Niçin Çankırı Tuzu Fiyatlarımız Piyasa Fiyatının Altında?

Çankırı Tuz'da yer alan Çankırı tuzu çeşitleri, tuz mağarasından doğrudan çıkarılıp aracısız şekilde satıldığı için daha uygun fiyatlarla alınabilmektedir. Örneğin sitemizde satılan 1 kg Çankırı kaya tuzu fiyatı 9 TL’dir. Bununla birlikte 100 kg Çankırı tuzu fiyatı 495 TL’dir. Çünkü toptan olarak Çankırı tuzu, kaya tuzu, himalaya tuzu, deniz tuzu gibi kristal tuz türlerini almanız durumunda perakende fiyatların çok daha altında ödeme gerçekleştireceksiniz.

Sitemizde satışı yapılan Çankırı tuzu ve diğer kristal tuz fiyatları piyasa fiyatının çok daha altında olmasının nedeni ürünlerimizin müşterilerimize KAYNAĞINDAN, ARACISIZ olarak ulaştırılmasıdır.

Çankırı tuzu ürünlerini en uygun fiyatlarla KAYNAĞINDAN almak için sitemizde yer alan https://www.cankirituz.com/4-cankiri-tuzu-urunleri  bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynağından Alın Dilerseniz Kapıda Ödeyin!

Çankırı Tuz'dan alacağınız tüm Çankırı kaya tuzu ve kristal tuz çeşitleri ve ürünlerinin ödemesini sadece Havale/EFT ve kredi kartı ile değil kapıda(teslimatta) ödeme yöntemini kullanarak da yapabilirsiniz.

Ayrıca sitemizden 100 TL ve üzeri siparişlerde “ÜCRETSİZ KARGO” avantajından yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin doğal Çankırı kaya tuzu sitesi Çankırı Tuz’dan indirimli fiyatlarla; piyasa fiyatının çok daha altında kristal tuz türleri ve ürünlerini KAYNAĞINDAN alabilirsiniz. Türkiye’nin neresinde olursanız olun yeryüzünde bulunan tüm kristal kaya tuzu ve doğal tuz çeşitlerini online olarak sipariş verebilirsiniz ve siparişlerinizi 2 iş günü içinde teslim alabilirsiniz. Ayrıca memnun kalmadığınız ürünlerimizi koşulsuz, süresiz iade edebileceğiniz gibi kargo firması ve firmamıza bağlı ürünlerde oluşabilecek hasar ve kırılmaları zaman kaybetmeksizin telafi ettiğimizin/edeceğimizin bilinmesini isteriz.

 

Yayınlanan 2020-02-14 Çankırı Tuzu 1 1806

1 Yorum

  • Özlem AKKAYA

    Özlem AKKAYA 2021-01-27 Yanıt

    Çok uzun zamandır kristal kaya tuzu kullanmaktayım. Ama Çankırı Tuz firmasının tuzu bugüne kadar denediklerimden çok daha iyi. Bundan sonra market tuzuna son! Hep buradan sipariş vereceğim.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu