Tuz Odası Faydaları ve Tuz Tuğlası Fiyatları

Tuz Odası Faydaları ve Tuz Tuğlası Fiyatları

Tuz bloğu veya tuz tuğlası; Çankırı tuz lamba firması ekibinin, milyonlarca yıldır doğa da oluşan çeşitli kristal kaya tuzu kütlelerinden belirli ölçülerde kesilerek ürettiği bir üründür. Tuz tuğlaları, tuz odası yapımında kullanılmaktadır.

Bünyemizden satışa çıkarılan diğer doğal tuz ve kristal kaya tuzu ürünleri gibi tuz tuğlası da mağaradan çıkarılan kristal kaya tuzlarından kesilerek üretilmektedir.

Kristal kaya tuzunun mağaradan çıkarılıp kesimi yapıldıktan satışa sunulmaya hazır hale geleceği her aşamada doğallığı, hijyeni ve insan sağlığına verdiğimiz önemi elden bırakmamaktayız.

Tuz Tuğlası Nasıl Kullanılır?

Tuz tuğlası genellikle otel, spa, sağlık merkezleri, kaplıcalar, spor salonları gibi merkezlerde tuz odası terapisi yapılması amacıyla kullanılmaktadır. Tuz tuğlaları tuz odalarının zemininde veya duvarlarında kullanılabilirler.

Ayrıca evlerinizde dekoratif bir görüntü yaratmak amacıyla da kullanabileceğiniz tuz tuğlası ebatları 20x10x2,5 cm-20x10x5 cm ve 2,5 kilogram ağırlığındadır.

Satışı Yapılan Toptan Tuz Tuğlası Çeşitlerimiz ve 2021 Fiyatları

Markamız tarafından üretilen doğal şartlardaki oluşumları ve orantılı olarak kesilerek elde edilen doğal tuz tuğlası çeşitlerimiz ve toptan fiyatları şu şekilde listelenmektedir;

Çankırı Üçgen Tuz Tuğlası Fiyatı 8,00 TL
Dikdörtgen Tuz Tuğlası Çankırı Fiyatı 13,00 TL
Dikdörtgen Tuz Tuğlası Himalaya Fiyatı 13,00 TL
Toptan Himalaya Tuz Tuğlası Fiyatı 12,00 TL
Toptan Kaya Tuzu Tuz Tuğlası Fiyatı 12,00 TL

Tuz Odasının Faydaları

Tuzun antiseptik mikrop öldürücü özelliği ve diğer faydaları sayesinde birçok kullanım alanı mevcuttur. Bunlardan biri de mağaradan çıkarılan kaya tuzunun belirli ölçülerde kesilmesiyle elde edilen tuz tuğlası formudur. Markamız dâhilinde üretilen ve satışa sunulan tuz tuğlası himalaya tuzu, Çankırı kaya tuzu, Kırşehir tuzu ve çeşitli kaya tuzlarından üretilmektedir.

Çankırı tuz tuğlası kullanıldığı ortamlarda yani tuz odalarında kaya tuz mağaralarına benzerlik gösterir. Çankırı tuz mağarası faydalarına benzeyen tuz odası faydaları:

  •          Vücuda zindelik ve enerji sağlar.
  •          Bulunduğu ortamdaki hava kalitesini artırmak suretiyle kullanılan tuz odası sinüzit, astım, alerjik astım, bronşit ve benzeri üst solunum yolu rahatsızlıklarının tedavisinde yardımcı tedavi olarak kullanılmaktadır.
  •          Tuz odası, bulunduğu ortamlarda yaydığı negatif iyonlar sayesinde rahatlama sağlar.

Doktor kontrolünde devam ettiğiniz tedavinizi aksatmadan tuz tuğlasıyla inşa edilmiş bir tuz odasında 15 veya 20 dakika kadar bulunmanız nefesinizi açmaya ve rahatsızlıklarınızın şiddetinin azalmasına yardımcı olacaktır.

Yayınlanan 2021-01-28 Tuz, Tuz Tuğlası, Tuz Odası 0 1413

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu