Tuz Tuğlası Nedir, Ne İşe Yarar?

Tuz Tuğlası Nedir, Ne İşe Yarar?

Tuz günlük besin kullanımlarımızda vücudumuza sağladığı faydaları ve alternatif doğal tedavi yöntemleriyle ile ön plana çıkmıştır. Bunun yanı sıra gerek cilt için sabun formundaki tuz kullanımı gerek tuz lamba olarak ortam kalitenizi artıran tuz uzun yıllardır tuz tuğlası olarak kullanımıyla da çeşitli faydalar sağlamaktadır.

Tuz Tuğlası Nedir?

Tuz tuğlası, kristal kaya tuzunun tuğla formunda belirli ölçülere göre kesilerek tuz odası yapımında kullanılan parçalardır. Standart olarak  20x10x5 cm ve 20x10x2,5 cm ölçülerinde kesilmektedir.

Tuz Tuğlası Faydaları

 Tuz tuğlasının tek başına fayda sağlayabileceğini söyleyemesek de tuz tuğlası ile yapılan tuz odaları tıpkı kaya tuzu lambası gibi yaymakta oldukları negatif iyonlar sayesinde ortamınızın hava kalitesi artar ve enerjik hissetmenize yardımcı olur. Böylece Çankırı tuz lamba bünyesinde üretilen ve satışa sunulan tuz tuğlaları üretmiş olduğu sağlıklı negatif iyonlar ile başlı başına bir şifa kaynağıdır. Tuz mağaralarını ziyaret edemeyenler veya evinde ya da diğer alanlarda tuz mağarasının sunduğu faydaları yaşamak isteyenler çözüm olarak kaya tuzu tuğlaları ile tuz odası örülmesini sağlamaktadır.

Tuz Tuğlası İle Terapi

Uzun yıllardır doğal oluşumlarıyla en çok tercih edilen Çankırı kristal kaya tuzunun alerjik astım, bronşit, KOAH, nefes darlığı, horlama benzeri solunum yolu rahatsızlıklarının tedavisinde gösterdiği etkiler herkesçe bilinirken belirli tuz ölçüleri ile hazırlanan tuz tuğlaları ile yapılan tuz odaları da artık birçok kişinin sıklıkla tercih ettiği bir terapi yöntemidir.

Günümüzde doğal tuz tuğlasıyla sağlanan tuz terapi yöntemine artan talep ile özellikle otellerde, spa salonlarında, kaplıcalarda, sağlık merkezlerinde, yoga ve benzeri salonlarda tuz odası oluşturulmuştur. Hizmet sektörünün içerisinde aktif rol alan bu prestijli mekanların vereceği tüm hizmetlerde ki seçicilik dolayısıyla tuz terapi odaları için satın alacakları tuz tuğlası seçimlerinde ki tek adresleri Çankırı tuz lamba markası olmuştur. Markamız satışını yaptığı kaya tuzu, kaya tuzu lambası ve tuz tuğlası gibi tüm ürünlerini doğal tuz oluşumlarından sunmaktadır.

Tuz tuğlası kullanılmaya başlandığı ve faydalarını gösterdiği andan itibaren tuz odası, tuz terapi gibi yöntemlerini beraberinde getirmiştir.

Tuz Odası Terapi Yöntemi: Tuz terapisi odaları Çankırı kaya tuzu, himalaya tuzu, Kırşehir tuzunun belirli ölçüler ile kesilerek oluşturulan tuz tuğlası kullanılarak inşa edilir. Terapi odaları özel kullanım için veya grup halinde kullanıma uygun olarak tasarlanmaktadır.

Tuz mağaralarından yayılan negatif iyonlar tuz odaları içinde geçerlidir.  Böylece tuz tuğlası odası astım, bronşit, alerjik nefes darlığı gibi üst solunum yolları rahatsızlarının tedavisinde oldukça etkilidir.

Tuz Tuğlası Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Tuz tuğlası satın almak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken şey satın alacağınız markanın tuz içeriğinin orijinal tuz olup olmadığına dikkat etmektir. İkinci dikkat edilmesi gereken nokta ise tuğlaların istenilen ölçülerde pürüzsüz olarak kesilmesini sağlamaktır. Güvenilir markalara ait tuz ve diğer tuz ürünlerini satın almak hedeflediğiniz doğallığı size verecektir. Çankırı tuz lamba markamız bünyesinde satışa sunulan ve belirli ölçülerde kesilerek oluşturulan tuz tuğlaları bu konuda ki tüm beklentileri karşılamakta ve alıcılarının uzun yıllar kullanabileceği kaya tuzu odası yapımında kullanılmaktadır.

Çankırı Tuz Lamba üzerinden toptan ve parakende olarak satın alabileceğiniz tuz tuğlası ürünlerini inceleyebileceğiniz gibi çeşitli kristal tuz tuğlası fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yayınlanan 2021-01-28 Çankırı Tuzu, Kaya Tuzu, Tuz, Tuz Lambası, Tuz Tuğlası 0 1168

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu