Şifa Saçan Işıklar: Tuz Lambası

Şifa Saçan Işıklar: Tuz Lambası

  Sağlık konusunun ehemmiyetini anladığımız bu günler alternatif tıbba da yönelmiş bir halde arayış içindeyiz. Çankırı Tuz Lamba olarak örnek timsali olarak son derece Çankırı tuzundan üretmiş olduğunuz sağlıklı ürünlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Ülkemiz uçsuz bucaksız her yerinde doğal şifa kaynaklarını barındıran bizlere armağan edilmiş en değerli mirasımızdır.  Taşı toprağı altın diye klişe laflar ile öve öve bitiremediğimiz ülkemizde ki nice şifa yayan doğal ürünler bulundurmakta. Peki, nedir bu doğal ürünler, ne işe yarıyor? Biz ne kadarını biliyoruz? Araştırmaya ve kendini geliştirmeye azimli olan halkımız için bu derece faydalı işler yapmanın haklı gururunu yaşıyor iken tuz lambası hakkında detaylı bilgi vermekte işini layıkıyla yapmaya çalışan bir firma olarak bizlere düşüyor. Gelin hep birlikte bu önemli konuda bilgi sahibi olalım.

Tuz Lambası Nedir?

   Doğudan batıya, batıdan da doğu ya yapılan uzun yolculuklarda yol üzeri Çankırı semalarında uğranılan dinlenme tesislerinde, otellerde, marketlerde karşımıza çıkan bilmediğimiz için ne olduğunu ne işe yaradığını anlayamadığımız şifa saçan ışık olarak adlandırdığımız, tuz lambası modellerini hayatımızın bazı kesimlerinde görme şansımız olmuştur. Merak konusu olan tuz lamba Çankırı kristal kaya tuzundan yapılır. Dekoratif amaçla da   gece lambası olarak evlerde ki yerini alan tuz lambalarının faydası da saymak ile bitmez. Kristal kaya tuzu içerisine yerleştirilen mum veya ampuller ile büyük bir ustalıkla hazırlanarak dekoratif obje olabilir. Çeşitli ağırlıktaki ve boyuttaki kristal kaya tuzu kesilerek hazırlanan tuz lambası için kaya tuzları ile ışığın birleşimi olarak da tanımlama yapılabilir.

Çankırı Tuz Lambasının Faydaları Nelerdir?

   Çankırı tuz lambalarını diğer dekoratif amaçlı üretilen gece lambalarından ayıran en önemli farkı şifa amacı ile kullanılmasıdır. Tuz lambaların ürettiği belirtilen edilen sağlıklı negatif iyonlar vardır. Öte yandan nem çekme konusun da başarılı olarak bulunduğu ortamda ki tüy, toz, bakteri vs. gibi rahatsız edici maddeleri yere düşürerek rahat bir nefes almayı kolaylaştırmaktadır.

Nemi dengeler: Tuzun nem çekme özelliği vardır. Toplumumuz da tuzluklarda bulunan nem fazlasının önüne geçmek için tuzluk içine pirinç taneleri atarak çözüm bulmuştur. Akışkanlığını kaybetmesin az nemlensin diye. Kaya tuzu içindeki ampul sayesinde daha fazla nem çekme işlemi yaparak fazla nemi içine çeker.

Alerjik Astıma ve Bronşite iyi Gelir: Alerjik astımı ve bronşiti olan insanların atak geçirmesinin önlenmesine yardımcı olabilir. Negatif iyonlar sayesinde havayı temizleyerek rahat nefes almayı kolaylaştırmaktadır. Solunum rahatsızlıkları olan, solunum yetmezliği çeken kişileri rahatlatıcı özeliği bulunur.

Kas Ağrılarını Azaltır: Nemden kaynaklanan eklem ve kas ağrıları ile şikayetçi olan hastalar tuz lambası kullanarak ağrılarını azaltabilir.

Rahat Uyku Çekmeyi Kolaylaştırır: Tuz içerisinde bulunan ampulden sızarak loş bir ortam sağlayan Çankırı Tuz Lambaları sıcak bir ortam sunarak içimizi ısıtan bir mekan oluşturur. Bu huzur ortamı enerji vererek insanı yenilemeyi de başarır. Çok işleve sahip olan tuz lambaları sadece yatak odalarında değil aynı zaman da masaj salonlarında, çocuk odaların da aranılan bir parça haline gelmiştir.

Renk Terapisi Sağlar: Stresli ve yoğun iş temposu olan hayatlarımızda sakinlik rahatlık hissi yayarak stresi giderir. Çankırı Tuz Lamba tarafından üretilen tuz lambası olarak adlandırılan tuz içerisine yerleştirilen farklı renklerde ki ışıklı lambalar renk terapisi sağlar.

Konsantre Artırır: Zihin gücüne ihtiyacı fazla olan meslek grupları ve öğrenciler bulunur. Bu meslekleri icra eden kişilerin ofisinde mutlaka tuz lamba bulunmalıdır.  

    Eğer sizde bu mucizevi ürünlerden yararlanmak istiyorsanız ve elde etmek için dört tıkla https://www.cankirituz.com üzerinden siparişte bulunabilirsiniz. Çankırı kaya tuzundan üretilen tuz lambalarını internet sitemiz dışında tüm şubelerimizden de kolaylıkla temin edebilirsiniz.

 

Yayınlanan 2021-01-24 Çankırı Tuzu, Tuz, Tuz Lambası 2 1679

2 Yorumlar

  • Erdi

    Erdi 2021-01-29 Yanıt

    Eğer burun tıkanıklığı gibi bir sorununuz varsa, bu kesinlikle satın almanız gereken bir ürün. Ürünü kullanmaya başladıktan sonra sabahları daha rahat uyanacaksınız. Aynı zamanda dekoratif olarak çok hoş duruyor.
  • Erdem YILMAZ

    Erdem YILMAZ 2021-01-28 Yanıt

    Günaydın Ali Rıza Bey. Buradan memnuniyetimi yazmak istedim. Gönderdiğiniz ampuller çok işe yaradı. Öksürüğüm vardı, çok şiddetliydi; öksürüğüm geçti. Çocuğumda da panik atak vardı, aldığımdan beri çok şükür bir şey olmadı. Diğer odalara da almak istiyorum, çok sağolun.

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu